ica

2011-04-18
09:30:28

Bakom kuliserna till Mary Kay

Efter en förfrågan så ska jag ikväll vara modell för Mary Kay. Det är säljare i Sundsvall som har sin veckoträräff och behöver personer att demonstrera sina färdigheter på, eller instruktioner i alla fall. Jag ska efter hudvårdskonsults ord sminka mig själv för att sedan visa upp för de andra. Det ska bli mycket spännande, då jag känner mig som en ordentlig nybörjare fortfarande fast jag har handskats med ögonskugga och mascara förut. Jag vill veta mera om färger! Känslan är lite som när man går sitt B-språk på skolan och typ kan uttala  la izquierda och cocina eller bienvenidos! Och ändå måste tala språket hela tiden, men ikväll kanske det blir lite ändring på den saken ...? (inte spanskan då)
Dagen till ära så har jag slipat av det värsta av huggtänderna så de inte ska bli skrämda där borta. Nu ilar det en aning ända ner i käkbenet, men det ordnar sig nog ...

Annars är Ica helt ledig idag och funderar starkt på att göra ingenting, kanske läsa lite på Biblioteket eller skissa på kartor så jag får ordning på geografin i min skruvade värld.
Och nej, jag slipade inte tänderna på grund av Mary Kay, Jag har en förmåga att gnissla tänder och nu har även käken börjat låsa sig, vilket såklart upptäcktes under röntgen undersökningen vid mitt förra tandläkarbesök förra veckan ... "Det där låter inte bra" mulmlas med ryggen vänd mot sig, desutom bakom huvudet och intrumenten klingar mot varnadra då den ena krokpinnen läggs tillbaka och nästa ännu spetsigare krok plockas upp. Sedan kommer nästa uttalande. "Det där måste vi titta mer på, beställ en tid i luckan då du går ut" Denna förfinad med en liten bekymrad rynka i pannan.

Så nu väntar jag helt enkelt på att kännslan ska klinga av.

Ha det fint, för det ska jag ha!
/Ica