ica

2011-08-28
15:14:28

Ett litet stycke är också en början

Ica har gjort mycket bakgrundsarbete de senaste månaderna. Det har uppfunnits diverse varelser och annat smått och gott. Genom läsningen av alla gamla texter om min kära värld och mina karaktärer i dem är klar. Och vad är då nästa steg, jo att börja den där nyskrivningen av det hela, förbättra här och där, och föra in allt som jag har skrivit ner på små lappar.

Och jag har kommit en bit. Jag har börjat skriva om inledningen, som jag redan ser blir helt annorlunda. Min stil har förändrats en del sedan jag började skriva på det här för så många år sedan. Det blir mer sammanhang på det hela.

Och en annan sak, Vad är det för väder vi har egentligen? Jag var ute i förmiddags och det verkade okej, så jag tog ingen regnjacka inte heller något paraply. Utan joggade biten ifrån Torggatan till Floravägen och fixade lite där. På väg hem kom det först en droppe, sedan öste det plötsligt ner, men då hade jag ju redan hunnit en bit, så det var lika långt åt båda hållen. Genomblöt nådde jag Torggatan och skuttade upp för trappen, lagom till att det slutade regna ...
Inte kul.

/Ica