ica

2011-02-21
20:05:24

Det är bra nu hekt enkelt

För det första hade jag en härlig helg. Lördag= slapp sova ut dag efter en veckas mangel av information om SJ-bokningar. Fredagen bjöd på lyssningar på charmiga kunder(det var de faktiskt!). Och vad är inte trevlig topping på en lördag - Om inte Melodifestivalen? Efter en del tekniska problem med tv och dator lyckades jag och Dellvin se på lördagens omgång från och med låt nummer tre, vilket inte var så tokigt, de två första bidragen var inte mycket att hänga i granen, direkt.
Söndagen var nästan ännu bättre faktiskt. Fylld med Hoven Droven studsade jag omkring i köket hela dagen från 11.00 till 16.00 och lagade mat att ha burkvis i frysen. Med blank panna smakades det av noga och med rullande höfter lades det en sked i diskhon, eller hämtades en burk svartpeppar. Men energi var inte slut där, trots en del tvättmaskiner som tvättade för fullt. Nej, Ica hade fortfarande energi nog att röja loss på Haffra med de andra byborna och Karin i spetsen. Zumba i Kölsillre is the shit!
Sedan somnade hon gott i går kväll.

Idag då jag förförsta gången snackade och knappade med våra kära kunder, så fick den nervositeten som under hela dagen lägrade sig i benen och magen få utlopp på en härlig omgång Core Cirkel på Träningshuset. Det var jobbigt, jadå, men jag tapppade inte formen en enda gång. (Jag tror Karins Zumba håller på att få ordning på mitt magstöd??!) Efteråt kändes det verkligen som en lyx att få gå på ett sådant härligt jobbit pass och ha roligt undertiden.

Nu har det fikats och kvar är att koppla av en stund innan läggdags!

/Ica