ica

2011-01-31
12:24:17

Lite spännande faktiskt

Det är tänkt att vi ska börja jobba i ännu ett program idag. Jag har hört lite olika om det. För och nackdelar, vana som ställs mot nya rutiner och så. Och som alltid med ett nyskapat program kan det vackla lite i början innan det har finsjusterats till perfektion.

Därav spänningen. Kommer jag bli kompis med det nya systemet? Det ska vara likadant som det förra, fast nytt. med nytt utseende framförallt... Men jag har gott mod, det finns support att ringa till.

Det Jobbas kväll den här veckan, vilket betyder att Ica inte kan gå på någon gympa alls, nästan. Förutom Indoorwalking på Onsdag. Så jag misstänker att det kommer vara en rastlös Ica som knappar sig igenom den sex timmar långa arbetsdagen. Men däremot så går det ju att ta förmiddagspromenader.
Idag tog jag en sådan och kände mig nästan hög på solskenet som sköljde över mig. För den där blåa himlen fanns faktiskt kvar, den hade bara gömt sig bakom alla tråkiga moln. Helt otroligt. Så jag gick raskt två kilometer för att sedan njuta av dusch och nu snart måste jag äta lunch och klä på mig, igen.

Men, det är vår snart(om ett par månader) och jag är glad, det är sol ute, så jag får glassa omkring i mina snygga solglasögon i en inte alltför isig och snöig honda.

Bra vecka på er!

/Ica