ica

2013-10-31
15:29:22

En sån där mellandag

Klyscha: "Har vaknat på fel sida idag"
En rätt konstig bild egentligen, men tja, idag känndes det som att jag vaknade förtidigt på ett obehagligt sätt på helt fel sida.
Tänker inte dra alla ömkliga förkylningssymptom. Jag har knappt feber i alla fall, så det där med att stanna hemma funkar nog inte i morgon. Men det vore skönt.
Men jag har haft en ledig dag och helt snorat bort den framför datorn gloendes på bloggar, nagellack och boktips. Ibland måste man få ha sådana dagar. Det kliar i flätorna så till den grad att tanken på att helt enkelt raka av skiten verkade vara en bra idé, men det gör jag ju inte, så klart. Det är för jobbigt att lyfta armarna och tänk så kallt och dragit om huvudet och öronen? Så det blir inget av med det.
 
Det snöade idag också. Då frös jag ännu mer.
Okej, det här är nog sista prästkragebilden jag har. I alla fall som jag gjortiordning att visa upp.
 
Vet inte varför jag fastnade för den här så mycket. Helt fel exponering/bländare egentligen, men det är kul och redigera sönder halvkassa bilder och se hur de blir då? Jag är som bilden, lite halvkass idag. Ash, varken inlägg eller bild var så munter idag.
 
Men, det finns ju ofta ett men. Jag ska göra experiment i köket idag. Det har jag bestämt mig för. Hittat en kycklingsoppa med chili och ingefära. Inte för att jag äter ingefära särskilt gärna. Men jag har hört att det är nyttigt. Och soppa måste det bli så kanske jag slutar frysa en stund.
 
/Ica