ica

2014-12-31
12:09:00

Gott nytt år!

Imorgon är det 2015. Det kommer att ta tid, som vanligt innan det sätter sig i fingrarna. Precis som det tar lång tid innan fingrarnas autoskrivande förstått att det är en ny månad. Imorgon blir det nytt av båda.

Har det varit ett bra år då? Jag har haft den skönaste sommarsemester jag upplevt hittills. Att ha semester på sommaren känns fortfarande lite exotiskt. Det är fortfarande fler jobbande somrar än lediga och den fullträff av semesterperiod var otrolig. Tre veckor med 25 grader varmt nästan varje dag, strålande sol och badande nästan varje dag. Jag njöt och fotade hela sommaren!

Träningsåret har också varit bra. Min balans som varit helt okej har blivit ännu bättre och jag har börjat bygga upp en helt ny sorts grundstyrka och rörlighet i leder. Det är jättekul

Läsningen har legat på två-tre böcker i månaden i genomsnitt, vilket jag tycker är helt okej. Jag har hittat många bra böcker och det är kul.

Bloggandet? Jag har varit mer aktiv än på några år och visat mer bilder i samband med inläggen. Jag har varit mer regelbunden med några av de teman jag tycker är roligast: böcker och mat(soppor) och funderar på att införa fler.

 

Nästa år då? Mer läsning, mer utveckling i träningen, mer utforskande av nya soppor. För det är så himla gott och enkelt med soppa.

Jag har planer att kanske visa mer av den nailart jag pysslar med lite då och då. Inte varje vecka kanske, men lite då och då. Jag vill också lära mig att fota dessa konstverk bättre. Min lägenhet är mörk och lamporna ger inte rätt sorts ljus, så det blir en utmaning att få till.

Jag har också tankar att få med träningen mer på bloggen, men då jag mer eller mindre vägrar att själv synas på bild, så … tja, jag får klura på det.

 

Nä, mer årskrönika/nyårslöften än så blir det inte.

Gott nytt år på er!