ica

2014-09-27
17:52:18

Matlördag

Äntligen helg, eller vad säger man? Det har varit en vecka av lite av varje. Jobb både tidig morgon och sen kväll, gjorde illa knät i tisdags så jag fick ett flera centimeter långt jack som fick plåstras med troskyddkompress och tejp, men det gick att träna ändå, så jag är nöjd.
Idag har det plockats lite här och där och sedan ett ordentligt googlande efter lämpliga recept med tips om vad man kan göra med gamla pitabröd som hittades i frysen i morse? Så här ett par timmar senare känner jag mig nöjd. Det blir middag ikväll också.
Det må vara lite fånigt och kanske borde jag växa ifrån KlippArt, men det struntar jag i. Jag gillar att hitta nya (sopp)recept och på vägen hittar jag ofta lite av varje. Och istället för att pilla på en liten skärm och förstora, råka svischa iväg av misstag mitt i kritiskt läge i matlagningen, peta på bara för att skärm inte ska slockna - så är jag så gammeldags att jag vill ha mina internetfynd utskriven på papper. Och då ska recepten se lite roligare ut så det är roligare att använda dem. Och är det inte lite känsla i det där att slå upp i en kokbok, eller receptsamling och så syns det på sidan att det här har använts mycket förut, det är fläckar, kanske lite mjölspill med mera..?
 
Ett av kvällens fynd var quinoaburgare. Alltså vegetariska hamburgare på quiona. Jag blev mycket nyfiken.
 
Dags att ta på förklädet!
 
/Ica