ica

2015-12-31
12:40:00

Bokåret

Ja, nu blev det ju lite boksnack ändå. Men när jag förklär det till en tillbaka blick så kanske jag kommer undan med det? Jag tror det här blir den enda summeringen av året jag gör. Om inte andan faller på.

Men, det jag tycker har varit roligt är att jag har läst minst två böcker i månaden i genomsnitt i år. Minst en bok/månad och som högst fem böcker på en månad. Av de tjugosex böcker jag plöjde igenom så blev det tretton nya författare, om jag ska låtsas vara lite skrockfull, så blir det fjorton om jag räknar med boken som skrevs av Sophie Kinsella under pseudonym. Och det är kul. Ofta plockar man ju upp böcker till samma författare jämt (det blir lätt så i fantasysvängen då många av dem skriver många böcker var).

Just nu har jag precis påbörjat en bok som skulle kunna bli den femtonde författaren och tjugosjunde boken för i år, men jag tror inte jag hinner klart med den.

Ser nämligen mycket fram emot att läsa Miniatyrmakaren av Jessie Burton! Äntligen kom den på svenska och äntligen så har biblioteket i Ånge köpt in den! Gillar omslaget. Vi får se vad jag tycker om innehållet sedan.

 
Ja, det här är ju ingen vidare nyårshälsning. Om det finns tid och ögonblick över så kanske det kommer något mer, vi får se.
 
/Ica