ica

2015-02-26
10:20:22

Hej torsdag!

Det här har varit tröttaste veckan på länge! En konstig sömnighet har drabbat mig redan på förmiddagen och jag känner att vad kroppen helst skulle vilja är att ta en lur. Det är helt omöjligt när man jobbar, men idag är jag ledig. och jag tog en härligt lång sovmorgon.
 
Jag skippade också träningen igår. Det var favoriterna pump och zumba. Men jag vrickade foten i måndags och så länge det trålar konstigt nästan upp till knät och jag liksom rullar fram foten i steget för att undvika det onda så tror jag inte att det är klokt att belasta förmycket eller ta massa sneda steg och hopp åt sidan med denna fot. Lite sorg i kroppen för det. Det är den jäkla högerfoten som i ett spänstigt ögonblick på zumban i måndags liksom rullade runt på tå när jag skulle ta ett kraftigt steg åt sidan. Det var fotleden som vek sig och det kändes knappt just då. En vag känsla att något gick tokigt. På tisdagen kändes det som att jag hade stretchat dåligt. På onsdagen började jag gå konstigt.
 
Jag ska gå omkring lite idag och känna efter. Men danspass ikväll känns lite överkurs för denna fot. Jag har en tanke att det är bra med lite extra vila ändå för att orka med jobbhelgen sedan. Och kanske kanske är foten redo för pump på söndag istället?? Jag håller tummarna för det.
 
Så, om det inte blir någon träning, vad ska jag hitta på då? Tja, jag har ett par raggsockar som verkligen har sett bättre dagar. Det är stora hål i dem under sulorna. Så det blir meditativt stoppande av strumpor och stödlindande av fot.
 
/Ica