ica

2015-05-31
12:13:00

Ica målar somarfavoriten Amy av Zoya

Här kommer en riktig sommarfavorit. Om förra veckan var ett diskret lack, så blir denna vecka något som riktigt lyser när man målat det på tår och fingrar. En galet glad nästan manisk färg. Denna har jag använt många gånger och första lagren målas alltid med en nästan skräckblandad förtjusning. Sedan kommer insikten efter två, tre lager att jo, det är en fantastisk färg. Med denna på naglarna så är det bara solbrännan som fattas. Somrigare än så här blir det inte.

 
Om man ändå vill piffa till det och blinga orentligt så är Darling Divas - El Dorado ett guldglitter effekt lack som sätter sprätt på det mesta. Här som en gradient över Zoya - Amy. Jag gillar hur guldglittret lyfter fram skimret ännu mer i Zoya - Amy. Denna kombination är solsken på fingrarna. Riktigt glad färg som även får omgivningen att Ooha till. Härligt härligt!
 

Zoya är ett kommersiellt märke som finns i de flesta webbsaiter och ibland i välsorterade butiker. Darling Diva är ett indiemärke som finns på utvalda webbshoppar.prisvärt och riktigt bra kvalité!
/Ica