ica

2015-11-29
12:46:00

Ica målar pepparkaksinspirerat

Okej, jag försöker rädda det här. Om jag säger pepparkaksinspirerat så låter det bättre än... ja, massa saker. För det är inte alltid det blir snyggt. Det blev tillräckligt bra för att dras med i några dagar, men inte särskilt hippt eller fint på något sätt. Neutralt. Dagens manikyr är neutral. Den är gjord med mesta dels creme lack. Roligare blev det inte.
Ja, vad har vi här då? Brunt, beige och lite liquid sand. Min tanke var att ha det där randiga mönstret och sedan det stämplade på tumme och ringfinger. Men stämplingarna blev inte så roliga, ärligt talat. Så då målade jag över ringfingret med lite glitter istället, stämplade mer på tummen för att få dit ett skimmer som påminde om glittret på ringfingret... Det är inte en skittle och inte skitlette, något mellanting.
 
Jag använde Isadoras Cool camel som bas. Med hjälp av vinyltejpar så skapade jag ränderna med Isadoras - Nude skin.  Det är också Nude skin som är stämplat på tummen. Men på tummen finns också Isadoras - Vintage gold. På ringfingret är det OPIs Liquid sand lack What Wizadry is this? Från trollakrlen från Oz kollektionen när den filmen kom för ett par år sedan. Där av namnet.
Och vart kommer pepparkakan in i det hela. Tja? Inspirerat - kan betyda vad som helst. Ungefär som aromänen kan vara vad som helst.
Här är flaskorna i alla fall:
Ha ne bra söndag!
/Ica