ica

2015-09-30
12:34:00

Random onsdag

Dags för mössa snart? Nu i helgen när jag var tokförkyld så saknade jag plötsligt mina mössor. Det är fortfarande ganska varmt ute. Just nu står det 15 grader varmt i solen, och det var ju ungefär den temperaturen hela sommaren, så det har ju inte förändrats så mycket. Men luften är som klarare och det har börjat blåsa och den där vinden den är kall. Och jag avskyr när det blåser kallt i nacken.

Det räcker inte att ha tjockt hår och halsduk. Det behövs en mössa också. Jat tror jag kan ha tjatat något om det förra hösten också, jag gör nog något inlägg om det varje år förresten. Men det är något mysigt med att ha en mössa som omsluter mjukt runt huvudet. Rufsar till håret lite grann och stänger ute vinden.

Nu vill jag ha mössa! Dags att rota runt i förrådet och se vart påsen med mössor tagit vägen. Jag har bara min springmössa framme, ifall jag ville ta på mig den när vi var i Val Gardena tidigare i somras.

 
Jag har börjat med tunna fingervantar och det de gör stor skillnad på morgonen och sent på kvällen. Det börjar bli höst på riktigt nu!

/Ica