ica

2016-07-31
12:04:00

Ica målar brunt

Ja, nästan svartbrunt blev det. Dagens manikyr är ganska mörk, men jag gillar färgerna. Även om det var svårt att fånga basfärgen ordentligt. Riktigt så här svart är det inte
 
Vad är detta då? Jo, grunden är Isadoras Bronze Patina. Ett mörkt lack, javisst, men det är brunt. inte svart. Lätt att måla med, sitter ganska bra på naglarna.
Över det har jag stämplat, och nu hoppas jag att jag läste rätt på flaskan, Il Etait Un Vernis med Lunaria. Lunaria är ett guldbegie lack med holografisk effekt. Jag letar efter det perfekta guldlacket att stämpla med, men det är svårt. Jag tycker dock att det här gjorde sig perfekt över Bronze Patina. Sedan är det kul med holoeffekten, då det blir lite mer. Det händer något.
 
Men om man tar kort med blixt, så försvinner färgen nästan helt och kvar syns bara holoskimret.Efektfullt det också i och för sig.
 
 
Stämpelplattorna som användes var Vivid laquer -19 och Über Chic - 8-02. Roliga mönster som jag vill använda fler gånger! Och här nedan har vi dagens nagellack. I detta foto går det att ana brons patinan i Bronze Patina:
 
 
/Ica