ica

2016-10-31
12:19:00

Ica målar Halloweenmumier

Det är måndag, det är halloween. Inget som jag uppmärksammar på något sätt, förutom dessa gulliga mumier! Nu haglar internet av halloweenmanikyrer och denna tänkte jag att jag kunde ge mig på. Så låt dessa mumier lysa upp din dag denna måndag!
Ja, linjerna är kanske lite darriga och penseldrag syns här och där. Jag och krämlack är inte bästa kompisar, har aldrig varit. Att måla med OPis Alpine snow är som att be om huvudvärk. JAg borde skaffa mig ett nytt vitt krämlack, för Alpine snow består endast av penseldrag och ojämnheter. Tre lager krävdes för hyfsat snygg täckning.
Linjerna är målad med A-England Camelot. Det drog med sig det vita på vissa ställen och jag orkade inte snygga till överallt. Jag är ändå mycket nöjd med detta, för varje gång jag tittar på naglarna fnissar jag till lite o ler, för de ser så gulliga ut. Sedan hur bra jag är på att rita slumpmässiga linjer? Inte så mycket. Det måste tränas på.
 
Nu fortsätter dagen och jag ska ta mig igenom denna måndag och tisdag innan det är ledig onsdag efter jobbhelgen. Men, det piffas upp med zumba ikväll (Äntligen!) och bodybalance imorgon.
 
/Ica