ica

2017-04-28
12:29:00

Fredagsfavoriten

Det är dags för en ny fredagsfavorit och denna gång tänkte jag bjuda på en av mina springlåtar. Det är lite bitterljuvt då jag förra söndagen gjorde illa mig och överansträngde högra foten/vristen. Vristen svullnade upp på insidan av benet och kring hälsenan. Det strålade konstigt ända upp i vaden. Så den här veckan har varit j ä t t e t r å k i g, för jag har inte tränat alls. Foten känns fortfarande stel och konstig, men svullnaden har gått ner i alla fall. Nu väntar rehab i form av gummibandsträning och balansövningar för att stärka upp igen. Suck och suck och suck. Men, man ska ju ha en vilovecka här och där och det var ett tag sedan jag hade en sist. När jag var sjuk i januari?
 
Nåja, till dagens favorit. Jag går alltid igång på M.I.A.'s Paper planes. Den kom för nästan 8 år sedan och är numera en kultlåt som samplas in i många andra låtar. Redan när den kom så blev jag fångad av rytmen, melodislingan och hennes röst.
 
 
M.I.A. är en cool artist och många av hennes låtar är lika bra som denna. Att stoppa in en här och en där lyfter lätt en spellista. De sticker ut med sitt sound.
 
Ha en bra helg. Jag ska iväg på födelsedagsfirande.
 
/Ica