ica

2017-12-31
12:23:28

Ica målar nyårsnaglar

Det är söndag och jag visar idag för ovanlighetens skull ett enda nagellack. Det var också vansinnigt krångligt att fota, då lampljus tar bort många av skiftningarna och så här års i medlepad så är det inget solljus att skryta med. De senaste dagarna har präglats av snöfall, så solen utomhus räcker inte heller till ens när den är uppe att visa alla nyanserna så det faktiskt går att fota, men utan att fräta bort dem till ett svartgrönt mörker.
Det här nagellacker har många ansikten, så det nästan ser ut som att man blandat flera lack, så på sätt och vis en nailart ändå tänker jag. Sedan att tisdbrist, surhet och lathet var den mest bidragande orsaken talar vi tyst om...
 
 
Okej, nu kör vi. Vad är det här fantastiska lacket för något? Jo, en eller två månader innan jul så har några underbara märken lanserat multichroma magnetiska nagellack! Jag fick direkt fantomägarsmärtor eller vad det kallas, så under Blackfriday helgen så klickades detta hem med blixtens hastighet. Sedan har det även kommit holografiska multichroma magnetiska nagellack, så nu är även två sånna på väg hem...
 
Dagens lack som ni får som ett bildtungt inlägg heter Believe och är från F.U.N Lacquer. Det var lite trixigt att få till effekterna som jag ville. Detta är också ganska skirt. Det behövs 3-4 lager för att täcka på egen hand, eller som jag gjorde. Målade ett lager med A-Englands svarta Camelot och sedan 1 fylligt lager av Believe.
 
Sedan med hjälp av en magnet så skapar man skiftningarna på nageln. Det som var kul med detta lack är att man har lite tid på sig för att skapa effekten. Ibland härdar lacket så pass fort att det är svårt att hinna göra ett mönster innan partiklarna i fastnar i lacket.
 
 
Jag behöver träna mer på att använda magneten som hör till, men det blir egentligen snyggt hur man än gör. Det jag gillar också är att skitningarna blir tydliga. På vissa bilder blir det som galaxynails som flyter runt på nageln, beroende på ljus och vilken vinkel som man håller händerna på. Sådant är ju jättekul!
 
 
Jag tror man kan ha roligt med dessa lack. På höger handen har jag testat att måla lite lager p ålager med olika riktningar på magnet mönstret och det blir också effektivt.
 
 
Puh! Det ar det hela. Nu är det för min del dags att göra i ordning för jobb. Äta lunch med mera för jobbkväll till sent ikväll.
Men ni andra får ha en trevlig nyårsafton!
 
/Ica