ica

2018-08-31
12:27:09

Mysmorgon

Det har gått en vecka igen och även denna gång har det varit både snabbt och långsamt på samma gång. Jag var ju på helspänn och inte så lite irriterad över hur vårt dörrbyte gått till i början av veckan. På tisdag morgon efter jobbkväll kom de in med dunder och brak. Jag hade hunnit vara vaken i runt tio minuter med ljudkänslighet på max. Så det skar lika mycket i mig som i väggarna när hantverkarna borrade.
Men nu är den där. Sluttjatat. Lovar.
(null)
Min träning denna vecka har gått bra än så länge. Det känns som att multiträningen gör att konditionen hoppar frammåt ett snäpp varje vecka. Men är såklart sliten. Träningsvärk i skuldror och revben och trötta knän. Men när solen lyste upp morgondimman när jag vaknade imorse så var valet enkelt. På med kläder och ut och gå, långt. Det blev en av favoritrundorna som med liten avstickare hamnade på 9.25km. Så härligt och nu är ju mygg och annat krafs borta också!

Under promenaden tänkte jag att jag ska försöka få till en sån lång promenad varje vecka. De är också bra och så skön för ryggen. Jag skulle också vilja lyfta tungt. Tunga marklyft, tung rodd med skivstång. Kanske axelpress och bicepscurl? Träningssuget är på topp och jag funderar skarpt på att gå till gymmet innan middag och avsluta med utesallad? Varför inte liksom? Vi får se.

Nu försöker jag slita mig från balkongen efter fantastisk frukost/brunch. Samla krafter och slänga ut blommorna som aldrig kvicknade till efter min långa bortavaro i somras. Ja, för nu har jag äntligen blivit redo för höst. Imorgon är det september och jag längtar efter mina fina höstklänningar!

Ha det fint!

/Ica