ica

2018-12-30
12:57:00

Icas nyårsishmanikyr

Nja, inspirationen till nyårsmanikyrer har väl gått sådär av någon anledning. Jag köpte ju på mig lite stämpelplattor för ett tag sedan och gick kanske lite väl in på jultemat. Där följde det med lite fyrverkerimönster och jag försökte på något sätt få in det i manikyr. Men det blev ändå något halvtaskigt det här. Mycket av min aversion mot manikyren kan också vara att jag råkade bryta av pekfingernageln och sedan fick fila ner restenordentligt för att det inte skulle se helt galet ut.
 
Men vad är då denna halvtaskiga manikyr med gulliga granar? Vi har då favoriten Knee highs från Ciate som jag denna gång endast behövde ett omsorgsfult lager, så täckte den finfint.
Sedan stämplades granarna å med hjälp av OPI och Apline snow.
 
På tummen och långfingret har jag gjort försök till specialarare med att täcka stämpeln med pigmentpulvret Mirage från Dance legend. Sedan tog jag Alpine snow och stämplade fyrverkerierna och stjärnan + månen. Tanken är då egentligen att holopulret skall hamna på stämpelmönstret och inget annat. Men, ytan på naglarna var fortfarande lite sticky och då fastnade både mönster och bitar av pulvret på resten av naglarna. På sätt och vis gjorde inte det så värst mycket, då det blir som stjärnhimmel runt stjärnor + måne och fyrverkerierna.
Ja, ibland avslutas inte året med flaggan helt i topp, men på god väg i alla fall.
 
/Ica