ica

2018-02-28
12:48:00

Ica målar Grape Royal

Inför det här inlägget så testade jag. Hur illa kan Grape Royal vara? När jag bloggade om det sist, så var jag så besviken att jag kunde knappt se något positivt om lacket. Det jag tänker idag är väl, att, tja, det är ganska bra täckning på det...
 
I förra inlägget så hade jag avtryck på naglarna, det var överlag ingen fin lackning. Den här gången så lackade jag efter konstens alla regler. IsaDoras Grape royal är fortfarande ett väldigt tråkigt nagellack.
 
Isadoras Grape royal ser mörklila ut i flaskan. Hurjag än fotar, så ser lacket blått ut på bilderna jag hade två lager, men jag tror egentligen att man klarar sig på ett flödigt lager om man är omsorgsfull.
Med en prydligare lackning, så ser det helt okej ut, men det är ändå inte sådär matt som jag tänker att ett mattlack ska vara.
Därför känns det som att man bara blankar upp det lite och snyggar till det lite med överlack, som på bilden nedan.
Men utan blixt i lampljus så ser lacket svart ut. Sådant tycker jag är dötråkigt.Så betyget är fortfarande bara 2 på en 5-gradig skala just för täckningens skull och det fina namnet, om jag nu ska dra till med en skala. Men allt annat är tråkigt.
 
Som avslutning på temat tveksam och skev februari, så tycker jag Grape Royal passar helt perfekt. Imorgon är det mars och jag går in i en normal bloggperiod igen.
 
/Ica