ica

2018-11-28
12:38:55

Kan veckan börja på en onsdag?

Jäklarns, jobbhelgen med två tidiga mornar på det har då tagit mina krafter. Idag blev det lång sovmorgon med ännu längre frukost.
Men en promenad för att hämta paket har det blivit av i alla fall. Även om dagens bild hade kunnat tagits idag, så är den ända från 2013! Den 22 november 2013 ser det ut att ha varit runt 15 minus grader också och strålande sol, precis som jag har idag. Frostsnö på backen och bitande kyla.
Min mile då? Jo, jag kutar på, men har varit så trött nu i några dagar, att det inte blivit något inlägg efteråt. Har kommit fram till att mina luftrör inte är så förtjust i den där kylan ännu. Får som ett ilande i bihålor efteråt, så nu har jag börjat göra milen som uppvärmning inför pass på moove på löpband - tråkigast ever. Förstår inte hur folk fixar att springa längre än 10 minuter på ett sånt.
I måndags tänkte jag att jag skulle ta 5 kilometer och sedan rehab, öva på funktionellträning och sedan avsluta med rörlighet. Allt det blev av, men när jag sprungit en kvart på det där bandet så brände det i fötterna och jag hade svårt att koncentrera mig. Blev lika rastlös som när jag badar i badkar. Kan helt enkelt inte ligga still, eller fortsätta på det där bandet.
 
Nåja. Nu lite lunch, plantera om en blomma och sedan uppladdning till kvällens multiträning och rörlighetsträning.
 
/Ica