ica

2018-09-26
11:25:57

Tråkigt, men behövligt just nu -paus

Just nu är jag inte den energifulla person som jag skulle vilja vara. Just nu är jag en person med tunt äggskal till hud och sinne och varje extra moment känns som ett berg. Möjligt att jag har åkt på någon sorts höstsmäll och behöver vänja mig med höstmörkret. Men troligen är det jobbet som ligger bakom. Den mentala tröttheten har satt sig i kroppen. Och nu behöver jag lyssna på det.
 
Det tråkiga är att det är, som det ofta är med jobb och fritid - att när det ska skalas av och förenklas, så är det fritiden och nöjena som åker på det. Och just nu är bloggen något som kommer att få hamna på paus ett tag. Det kan komma något enstaka ströinlägg här och där, men inte alls samma regelbundenhet.
 
Så på en onsdag, mitt i veckan. Precis som livet är- tar det paus. Ha det fint! Jag ska göra mitt bästa med att prioritera det jag behöver göra och inte. Bilden idag är sedan i somras då jag med broms flygande runt huvudet och mygg bitande på benen satt på huk rispandes av en tistel och bara stod ut. Jag lät avtryckaren klicka gång på gång. Smög fram som en tyst panter på huk och stannade tillslut mindre än en halvmeter ifrån och bara njöt genom kameralinsen. Fjärilar är bland de vackraste sommarvarelserna och de finns i så många varianter. Och just denna, en eller två sorter av blåvinge är så sjukt skygg. Det är lättare att fota andra arter, faktiskt. Jag är så nöjd med dessa kort! Så vi avslutar med flaggan i topp trots allt.
 
/Ica