ica

2019-12-31
07:59:00

Mysmorgon

Det är nyårsaftonsmorgon. Det är inte så många vakna riktigt än, även om det nu säkert börjar röra på sig lite. Det är te och ett par kvarglömda saffransbullar. Det är poddlyssning och bloggpyssel. Det är bekämpande av bihåleproblem. Just det sista tror jag också är ganska vanligt just nu. Jag gjorde en comeback på mitt gamla jobb nu i mellandagarna och jag tror varannan person går runt och snörvlar. Så jag var i gott sällskap med min förkylning.
(null)
 
Jag kommer göra detta till en ganska lugn dag. Det är lite motvilligt, men förkylningen begränsar aktivitetsnivån. Nu är jag ledig i två dagar och tänkte börja titta över min packning inför nästa skolperiod som börjar snart. Jag har ingen aning om hur Uppsalatrakten är i januari. Jag har också gradvis återtagit min klädstil med klänning och strumpbyxor- men troligen är det helt onödigt att ta med något sådant då vi dagligen går ut i skogen och därför behöver mer praktiska kläder och det tycker jag ändå är lite tråkigt. Samtidigt som det blir enkelt att packa när en bara behöver underställ och friluftsbyxor med någon form av varm tröja till.
Jag tänkte denna gång ta med mig färdiglagad mat så jag har middag och lunchlådor ett tag i alla fall. Så jag ska försöka koncentrera mina energier och fokusera dem på detta.
 
Jag misstänker också att bloggen kommer fortsätta ha en något tynande tillvaro. Men ska jag säga något om året som gått? Jag var på en helt fantastisk solsemester i mars- en resa som jag inte trodde var möjlig. Jag lyckades rehabilitera knäna så jag blev ganska smärtfri- nästan ljudlös. Jag köpte mig en ny kamera. Lyckades få en ganska bra rutin på att springa - tills jag slutade och sedan spurtade sönder fötterna. En lika häftig resa till Lofoten på sommaren- längtar tillbaka till dessa berg! Lade gruppträningen på hyllan och har nästan uteslutande kört med styrkelyft och börjat klättra upp i vikterna. Började ett nytt liv i form av plugg utanför Uppsala- jag har testat på massor som jag aldrig gjort förut. Sett nya platser och börjat titta på skogen på ett helt nytt sätt.
 
Ett väldigt blandat år och nästa år kommer bli liknande misstänker jag. Imorgon börjar det.
 
Gott nytt år!
/Ica