ica

2019-03-31
12:35:00

Omstart nagelvård #3

Förra månaden var det en katastrof till händer som visades upp, helt i linje med skeva februari. Det inlägget hittas här. Nu i slutet av mars, så är det fortfarande stumpar på händerna.
 
Den här månaden så återhämtar sig både hud och naglar sig efter torrchocken att komma tillbaka till norden igen. Jag misstänker att februaris varma och kalla skiftningar hit och dit gjorde att naglarna for illa. Det blev rå luft och sedan torrt fram och tillbaka.
I Dominikanska republiken var det fuktig luft som gjorde att huden mådde prima, håret fick en särskild karaktär och naglarna höll sig bra, trots sand och saltvatten. Men visst blev det lite sprickor ändå.
När jag sedan kom hem igen så flög det flisor hit och dit mest hela tiden. Så nu är det ingen stolt högerhand jag har. Även om den stora skadan på tummen nu änltligen växt ut.
 
Även om vänstern också flisat sig en del, så har den klarat sig mycket bättre. Nu när våren är på gång, så hoppas jag att den torra luftens tid är förbi, så att det åter kan bli lite stabilare igen.
 
/Ica